Karty na lásku

Když vykládám karty svým klientům, jedno z nějčastějších témat, především u klientek, je láska. „Kdy potkám lásku? Kdy přijde ten pravý? Kdy přijde ta pravá? Jen tenhle ten pravý? Mám tři milence, ale kdy přijde ten pravý? Jsem vdaná a kdy potkám toho pravého? Budu někdy vůbec schopný/á milovat?“

Tak je to stále dokola. Je to přirozené. Potřeba být milována a milovat pronásleduje každého člověka v dnešní společnosti, jelikož bez pocitu naplnění láskou od partnera/ky, si někteří lidé připadají jako prázdné nádoby. Ráda své klientky, ale i klienty škádlím a záměrně odvádím téma jejich dotazů jinam. Tím „jinam“ je totiž obrácení jejich zraku dovnitř sebe –  na sebe samotného.

Karty na lásku

Společně se při našich seancích snažíme nacházet mechanismy, které jim způsobují nekonečnou nespokojenost ve vztazích s partnery, partnerkami, manžely a maželkami, a hledáme příčiny jejich psychického nastavení, proč se jim v životě ve vztazích více či méně nedaří. Karty nám ukazují, jaké vnitřní postoje je třeba změnit, co je důležité přehodnotit. Některé výklady karet jsou pak spíše terapií, a já pevně doufám, že klienti jsou spokojeni.

Postupně na nich totiž spatřuji výsledky vnitřní přeměny, když se nechali inspirovat karetními výklady. Karty jim poskytují pohled do sebe, určité zrcadlo a oni  mají na výběr. Zamyslí si nad „radami“ karet, v některých již při výkladu samotném zarezonuje souznění s význemem výkladu. Chápou, že prostě neměli v životě smůlu, ale že vše, čím doposud procházeli, mělo své opodstatnění v řádu koloběhu života. Uznají, že sami jsou do velké míry strůjci svého štěstí a pak se začnou dít v životě velké zněmy.

Původní vnitřní nastavení se přeměňuje v sebeúctu, sebepřijetí a pokoru.

Je to ale samozřejmě dlouhodobý proces, vyžadující si každodenní práci se sebou. A s tímto nastavením se pak klient vydává do světa, který se mu odvděčí rovněž úctou a přijetím, a to především v partnerské či manželské rovině.

Je však i celá řadu výkladů, které jasně hovoří, že rovina vztahů je v pořádku, v harmonii nebo že se nějaký perspektivní vztah blíží. Jsou karty, které vypovídají o tom, že vztah bude krásný, dlouhodobý a přínosný.

Zde uvádím některé příklady karet, které při dobré konstelaci a postavení ve výkladu jsou zástupci těchto krásných vztahových kvalit. Jak jednotlivé karty souvisí se vztahy uvádím velmi, opravdu velmi stručně, jelikož se jedná o obecné popisy významů. Při výkladu karet na konkrétního člověka však karta vypovídá velmi obsáhlý příběh.

Některé velmi stručné příklady karet, které při dobré konstelaci a postavení ve výkladu jsou zástupci těchto krásných vztahových kvalit

Císařovna

Především je-li tazatel muž značí karta císařovny ženu, se kterou může založit rodinu a která mu poskytne pocit opravdového domova. Jedná se o velmi seriózní, dlouhodobý, možná i trvalý a zároveň tvůrčí vztah, kde i několik dětí není vyjímkou.

Milenci

Karta milenců, jak již sám název naznačuje, může ukazovat na hluboký, emocionálně funkční vztah, kde jsou lidé schopni se dohodnout. Nabádá také, že tento vztah bude budován, že se v něm mohou objevit zajímavé situace, které bude nutné napravit, ale také hovoří o tom, že takový vztah díky své otevřenosti a umpřímnosti vydrží.

Hvězda

Hvězda je karta obecného štěstí a pohody. Zvláště, je-li ve výkladu přítomna dvorní karta, může naznačovat, že se k nám blíží vztah, který bude mít kvality dané dvorní karty.

Slunce

Karta slunce by mohla ukazovat spokojenost ve vztahu, která nastala po zvládnutí nějakých komplikací. Slunce vypovídá o zasloužené spokojenosti a dlouhodobém vztahu. Pokud je také dobře aspektováno ve výkladu, značí, že po dlouhém osamocení může vysvitnout slunce nového vztahu, pokud tazetal ve vztahu není.

Eso holí

Zabýváme-li se výkladem vztahu, naznačuje eso holí, že buď se blíží velkou rychlostí vztah, který bude dynamický a velmi vášnivý. Podle ostatních karet může být až ryze animální.

Dvojka, čtyřka a osmička holí

Karty zvěstující nový vztah, zvláště je-li dvorní karta v blízkosti. Čím vyšší číslo karty, tím intenzivnější vztah bude, nebo tím rychleji se objeví.

Eso pohárů

Ukazuje na láskyplný, doslova láskou naplněný pohár až po okraj. Pokud je tazatel sám, naznačuje, že se může brzy takovýto vztah objevit. Záleží na okolních kartách ve výkladu.

Dvojka pohárů

Dvojka ukazuje na začínající proces vztahu, který se již objevil nebo je doslova na spadnutí. Vypovídá také, že vztah nebude krátkodobý, a že si lidé v tomto vztahu budou skutečně blízcí v citové rovině. Krásný a romantický vztah. Význam však nesmí být rozbit okolní kartou ve výkladu.

Trojka pohárů

Trojka pohárů v dávné tradici značí svatbu. Pokud se jedná o tazatele, který je sám, potká brzy partnera, kterého si vezme nebo budou žít jako manželé. Pokud již tazatel v manželství je a okolní karty jsou harmonické, znamená to, že má spokojený vztah. Pokud však jsou v okolí karty, které ruší pohodu trojky pohárů, může se jednak naopak o povrchní vztah plný přetvářky, společneského veselí, jakožto úniku ze vztahu a nestřídmosti.

Desítka pohárů

Desítka pohárů je karta rodiny, která ukazuje na harmonický rodinný život. Pokud je tazatel sám, jistě se takového života dočká. Pokud je zadaný a chce se např. oženit, karty mu žehnají a jsou mu nakloněny.

Královna a král pohárů

Královské pohárové karty ukazují na trvalý, naplněný, láskou protknutý vztah. Takoví lidé, jsou schopni se kvůli sobě obětovat, respektují se, milují se, jsou velmi romantičtí. Nesmí však být královská kvalita narušena okolními kartami, to by znamenalo pravý opak.

Královna a král mincí

Tyto dvorní karty naznačují toho, komu se říká „ten pravý“ nebo „ta pravá“,i když ve skutečnost každý, koho v životě potkáme, je tím pravým a tou pravou, a to nejen v partnerství. V případě mincových královský karet se jedná o funkční, zdravý, praktický, láskyplný vztah, který je v nejvyšší rovnováze. Nesmí však v okolí být karty, které by ladění královských karet rušily.


Mohu Vám pomoci při rozhodování v praktickém životě, stejně tak mohu pomoci rozkrýt nejvhodnější způsob vnitřního postoje k událostem, se kterými si někdy obtížně víte rady.